Karataş'tan Yöneticilere Çağrı

Sağlık Sen Elazığ Şube Başkanı Mehmet Karataş, koronavirüsle mücadelede fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarının koruyucu ekipmanlarının bir an önce tedarik edilmesi gerektiğini söyledi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Sağlık Sen Genel Koordinatörü Başkanı Mehmet Karataş, koronavirüsle mücadelede fedakarca görev yapan sağlık çalışanlarının koruyucu ekipmanlarının bir an önce tedarik edilmesi gerektiğini söyledi.

Karataş, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, il Müdürleri ve Hastane yöneticilerine seslendi.

Şehir Hastanesi bünyesinde görev yapan çalışanların koruyucu ekipmanlarının bir an önce tedarik edilmesini isteyen Karataş, şu ifadelere yer verdi: 

 "Hastane yöneticileri; Kendi sağlığınızı düşündüğünüz kadar, çalışanların sağlığını düşünmekte sorumluluk sahibi olduğunuzu unutmayın.
Şehir hastanesi bünyesinde görev yapan arkadaşlara koruyucu ekipmanları bir an önce tedarik edin.
İl müdürleri ve hastane yöneticileri farkındamısınız! Sağlık Bakanı Dr. Fahrettin Koca'nın ekipman eksikliği konusunda "birimleri aşarak bize ulaşın” 
sözleri sizleri aradan çıkardığını gösteriyor.
Bunun nedeni sizin sorumsuzluğunuz olabilir mi? Önceliğiniz personelin sağlığı. 
Covid_19 mücadelesinde en riskli grubu oluşturan sağlık çalışanlarımıza karşı sizden kaynaklı olan tüm olumsuzlukların hesabını nasıl vereceksiniz? 
601 sağlıkçalışanı arkadaşımız enfekte olmuşken sizin tedbirsiz tutum ve davranışlarınızı kabul etmemiz asla mümkün değildir."


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN