Sevindiren Gelişme 14 Hasta Daha İyileşti

Elazığ'da Koronavirüs tedavisi gören hastalarla ilgili sevindiren haberler gelmeye devam ediyor.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Haber: Vedat Yetik

Koronavirüs salgın hastalığında kötü haberlerin yanında iyi haberler de gelmeye devam ediyor. 

Birçok ülkenin yanısıra ülkemizde de koronavirüsten hayatını kaybedenler olurken, iyileşen hasta sayısı da hızla artıyor.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın günlük olarak açıkladığı vaka durum raporunda koronavirüsten hayatını kaybedenlerin sayısı 908 oldu. Raporda, iyileşen hasta sayısındaki artış da dikkat çekti. 9 Nisan 2020 tarihli tabloda toplam iyileşen hasta sayısı 2.142 olarak açıklandı. 

ELAZIĞ'DA 14 HASTA DAHA İYİLEŞTİ
Elazığ'da da Koronavirüs tedavisi gören hastalarla ilgili sevindiren gelişmeler oluyor. Kentte tedavi gören 14 hastanın daha tedavi edilerek taburcu edildiği açıklandı.

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, önceki gün yaptığı açıklamada,  9 Koronavirüs hastasının tedavi edilerek taburcu edildiğini duyurmuştu.

Vali Kaldırım, bugün yeni bir açıklama yaparak 14 hastanın daha taburcu edildiği haberini paylaştı.
Vali Kaldırım açıklamasında; "İlimizde tedavileri devam eden 14 pozitif vakamız bugün itibariyle tedavi edilerek taburcu edilmiştir. Bu zor süreçte fedakarca çalışan tüm sağlık personelimize şehrimiz adına canı gönülden teşekkür ediyorum... Sağlığımız ve sağlık çalışanlarımız için; Evde Kal Elazığ" ifadelerine yer verdi.

Taburcu edilen hastalar, sağlık çalışanları tarafından alkışlarla uğurlandı.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN