Suç Makinesi Hırsızlar Yakalandı

Elazığ'da orta hasarlı bir binada hırsızlık yaptığı belirlenen 2 şahıs yakalandı. Birçok suç kaydı bulunan şahıslar çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Elazığ'da orta hasarlı bir binada hırsızlık yaptığı belirlenen 2 şahıs yakalandı. Mahkemeye çıkarılan şahıslar tutuklandı.

Alınan bilgiye göre, Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri, Mustafapaşa Mahallesinde deprem dolayısıyla orta hasarlı olan bir binada meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili çalışma yaptı.

İhbar üzerine söz konusu olay yerine intikal eden ekipleri gören ve ikametten çıkarak kaçmaya çalışan 2 şüpheli kısa süreli kovalamaca sonunda yakalandı. 

SUÇ DOSYALARI KABARIK
Yapılan incelemelerde, şahısların girdikleri ikametten 7 adet kalorifer peteği söktükleri ve yüklemek üzere ikamet yakınına araç getirdikleri tespit edildi. Ayrıca, hırsızlık olayında kullandıkları ve kaçma esnasında attıkları levye ve boru anahtarı da ele geçirildi. Gözaltına alınan şahıslar hakkında yapılan detaylı sorgulamada ise, A.C.Y.’nin 10’u hırsızlık olmak üzere 19, A.Y.’nin de 21’i hırsızlıktan toplam 26 suç kaydının olduğu belirlendi. Şahıslar, tamamlanan işlemlerinin ardından çıkarıldıkları mahkemece tutukladı. 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN