Tarım ve Orman Müdürlüğü, Sosyal Medyada Soruları Cevaplandıracak

Tarım ve Orman Elazığ İl Müdürlüğü, sosyal medyada Çiftçi Köşesi adlı programda vatandaşların sorularını cevaplandıracak.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Tarım ve Orman Elazığ İl Müdürlüğü, sosyal medyada Çiftçi Köşesi adlı programda vatandaşların sorularını cevaplandıracak. Programa her hafta bir konuk davet edilerek ilgili konu hakkında vatandaşlardan gelecek sorulara yanıt verilecek. Programın ilk konuğu Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan olacak. Program  Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün resmi facebook sayfasında Salı günleri 10:00-10:30 arasında yayınlanacak. 
Tarım ve Orman İl müdürlüğünden, konuyla ilgili yapılan açıklamada,"Çiftçi Köşesi Programı başlıyor. Çiftçiyim üretiyorum fakat sorunum olduğunda muhatap bulamıyorum, iş yoğunluğundan İl Müdürlüğüne gidemiyorum diyorsanız, merak etmeyin üzülmeyin her zaman sizlerin derdiyle dertlenen bir kurumunuz var. Siz sorun alanında en yetkili kişilerden cevabını alın. Çiftçilerimizin, üreticilerimizin sorun ve sorularının cevap bulacağı,her hafta farklı bir konukla binlerce takipçisi olan İl Müdürlüğümüz resmi facebook sayfasında her Salı saat 10:00-10:30 arasında sizlerle. 30.06.2020 salı günü saat 10:00 da konuğumuz İl Müdürü Dr. Turan Karahan... Sorularınız cevap bulsun istiyorsanız hemen yorum kısmına sorularınızı yazmaya başlayın..." ifadelerine yer verildi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN