Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi tam not aldı

Elazığ Merkez Şehit Önder Pınar Ortaokulu'nda Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi açıldı.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Haber: Vedat Yetik

Elazığ Merkez Şehit Önder Pınar Ortaokulu'nda Teknoloji Tasarım ve Görsel Sanatlar Sergisi açıldı.

Serginin açılışına Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürleri, sivil toplum kuruluşu temsilcileri, okul yönetimi, öğretmenler, öğrenciler, veliler ve çok sayıda davetli katıldı.

Sergide, okul öğrencilerinin geri dönüşüm malzemeleriyle hazırladığı teknoloji ve görsel sanat eserleri görücüye çıktı. Yüzlerce eserin yer aldığı sergi davetliler tarafından tam not aldı.

YILMAZ: "UYGULAMA DERSLERİNİ DE ÖN PLANA ÇIKARMAK İSTİYORUZ"

Okul Müdürü Engin Yılmaz, açılışta yaptığı konuşmada, "Okulumuzun Eylül ayından başlayıp bugüne kadar teknoloji tasarım ve görsel sanatlar öğretmenlerimizin öncülüğünde öğrencilerimiz tarafından el emeği göz nuru eserlerinin sergisini açtık. katılımlarından dolayı Şube Müdürlerimize ve diğer katılımcılara teşekkür ediyorum. Okulumuzda kültür derslerinin yanında uygulama derslerinin de ön plana çıkması için elimizden geleni gösteriyoruz. Beden eğitimi, fiziksel gelişim, öğrencilerin resim üzerindeki görsel yeteneklerini arttırma adına çalışmalarımızı sunduk. Emeği geçen başta teknoloji tasarım öğretmenlerimize, görsel sanatlar öğretmenlerime teşekkür ediyorum. Öğrencilerimizin de ellerine sağlık. Sergilimizde yer alan eserlerde geri dönüşümde kullanılan malzemeler kullanıldı. Evde kullanmadıkları malzemelerden bu tasarım eserlerini oluşturdular. Sergilimiz 17 Ocak'a kadar açık olacak. Değerli velilerimizi ve Elazığ halkını da sergimize davet ediyoruz."

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN