Toplu Sünnet Şöleni düzenlendi

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği Ve Güçlü Haber Gazetesi'nin Elazığ'da düzenlediği sünnet şöleninde 85 çocuk sünnet edildi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilciliği ve Güçlü Haber Gazetesi tarafından Toplu sünnet şöleni yapıldı. Bünyamin Eroğlu Kültür Merkezi tarafından düzenlenen şölende sünnet edilen 85 çocuk ve aileleri yer aldı.  

Uluslararası Gazeteciler Cemiyeti Elazığ İl Temsilcisi Ve Elazığ Güçlü Haber İmtiyaz Sahibi Recai Güçlü düzenlenen şölenlerde sayıyı her yıl arttırmayı hedeflediklerini kaydederken destek veren herkese teşekkür etti. Güçlü, “İnşallah gelecek sene daha fazla kişiyi sünnet ettirmeye gayret göstereceğiz. Sünnet organizasyonumuza katkıda bulunan tüm hayırseverlerimize canı gönülden teşekkür ederim” dedi.

Elazığ Güçlü Haber Genel Koordinatörü Ömer Tolga Güçlü, şölenle Elazığ insanına katkı sağlamayı amaçladıklarını ifade ederken, “Biz 2011 yılından itibaren memleketin insanlarına katkı sağlamaya, onların dertlerini çözmeye, bütün sorunları giderme noktasında çalışmalar yapmaya başladık ve halen devam ediyoruz. Amacımız memlekete bir nebzede olsa katkı sağlamaktır. Bu memleketin insanlarının yanında olmaktır” ifadelerini kullandı.

Sünnet Şöleni Kürsübaşı ekibinin gösterisinin ardından davetlilerin eğlencesi ile devam etti.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN