Türk Kızılay Elazığ Şubesi'nden büyük başarı

Türk Kızılay Elazığ Şubesi Türkiye genelinde en iyi çalışan ikinci şube olma başarısı gösterdi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Türk Kızılay’ı Genel Merkezi tarafından her yıl düzenli olarak yapılan Şubeler arası Performans değerlendirme sonuçları açıklandı. Türk Kızılay Elazığ Şubesi ülke genelinde en iyi çalışan ikinci şube oldu. Elazığ, 2024 yılı 1. ve 8. ayı arasında 63 Parametreden oluşan değerlendirme sonucunda en iyi çalışan şubeler arasına girdi.

Türk Kızılay’ı Elazığ Şube Başkanı Rahman Kızılkaya, çalışmalara destek veren herkese teşekkür ederek, Kızılay’ın başlattığı iyilik hareketini daha da büyütmek için hayırseverlere destek çağrısında bulundu.

Kızılkaya: “ben bu çalışmalarımıza destek veren öncelikle bağışçılarımız, gönüllülerimiz, çalışanlarımız ve hemşehrilerimize bu başarı hikayesine ortak oldukları için iyilik hareketinin büyümesine verdikleri katkıdan dolayı şükranlarımı sunuyorum. Bu yardım çalışmalarına tüm halkımızın destek olmasını, bu iyilik hareketinin daha fazla insana destek olmasını, onların hayatını iyileştirmeye yönelik çalışmaların çığ gibi büyümesine yönelik bütün hemşehrilerimizden destek bekliyoruz.” Dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN