Türkoğlu: Hiçbir Esnafımızda Koronavirüs Çıkmamıştır

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Elazığ'da hiçbir meslektaşlarında koronavirüs olmadığını ifade ederek vatandaşların gönül rahatlığı ile berber, kuaför ve güzellik merkezlerine giderek bakımlarını yaptırmalarını istedi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Elazığ Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Nizamettin Türkoğlu, Elazığ'da hiçbir meslektaşlarında koronavirüs olmadığını ifade ederek vatandaşların gönül rahatlığı ile berber, kuaför ve güzellik merkezlerine giderek bakımlarını yaptırmalarını istedi. Türkoğlu, yaptığı açıklamada; "İşletmelerimizde gerekli hijyen ve dezenfekte kuralları uygulanmaktadır. Bütün müşterilerimiz gönül rahatlığı ile gidip kuaförlerinde bakımını yaptırabilir." dedi.

ÇALIŞMA SAATLERİ SERBEST OLSUN
Esnafların çalışma saati konusunda sıkıntı yaşadıklarını aktaran Türkoğlu, "Bildiğim kadarıyla bütün esnaflara çalışma saatleri serbest. Nedense kuaförler sabah 09:00 akşam 21:00 saatleri arasında çalışıyor. Şehrimizin yöneticilerinden ricam bu işe el atsınlar. Genel olarak herkese aynı şartlarda davranılsın. Anlamadığım konu şu; sabah 09:00'da işletmeler açılsın diyorlar. Sabah 08:00'de koronavirüs var da saat 09:00'dan sonra bitmiş mi oluyor? Memurlar, özel sektörde işe gidenler var. İşe gitmeden önce bakımlarını yaptırıyorlar. Saat 09:00'dan sonra herkes görevine başlamış oluyor. Bundan dolayı esnaflarımız sıkıntı yaşıyor. Devlet büyüklerinden ricam bu konuyu göz önüne alsınlar. En azından sabah çalışma saatlerini serbest etsinler." diye konuştu.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN