Uyuşturucu ticareti yapan 3 kişi tutuklandı

Elazığ'da uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 3 kişi yakalandı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ile bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Elazığ’da uyuşturucu ticareti yaptıkları tespit edilen 3 kişi yakalandı. Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda çeşitli miktarlarda uyuşturucu madde ile bir adet ruhsatsız tabanca ele geçirildi. 
Elazığ İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce, ilimizde meydana gelebilecek uyuşturucu madde kullanımı ve ticaretinin önlenmesine yönelik çalışma yapıldı.
Çalışma kapsamında, Uyuşturucu Madde Ticareti Yaptıkları tespit edilen B.Ö.C., Ö.Ö., A.M.Y. isimli şahıslar emniyet ekipleri tarafından belirlenen adreslerinde yakalanarak göz altına alındı. 
Şahısların ikametlerinde yapılan aramalarda 103 gr esrar maddesi, 1 gram metamfetamin maddesi ile 1 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancaya ait 3 adet fişek ele geçirildi. Şüpheli şahıslar sevk edildikleri adli mercilerce tutuklandı.


 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN