Yaşlı Çiftçinin Bağı ve Meyve Ağaçları Budandı

Elazığ'da Koronavirüs salgın hastalığı nedeniyle sokağa çıkamayan 65 yaş üstü Bedrettin Sanaç'ın bağı ve meyve ağaçları Tarım ve Orman Müdürlüğü teknik personeli tarafından budandı ve ilaçlandı. 

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Koronavirüs salgını nedeniyle 65 yaş üstü vatandaşlara dışarıya çıkma yasağı gelmesinin ardından Elazığ Valiliği bünyesinde kurulan Vefa Destek Birimine yapılan talepler yerine getirilmeye devam ediyor.

Bu kapsamda, Merkeze Bağlı Sugözü Mahallesinde yaşayan 65 Yaş üstü Bedrettin Sanaç'tan gelen istek üzerine Tarım ve Orman İl Müdürlüğü Teknik Personeli, Köy Muhtarı Seda Gündoğan ile iletişime geçti. Tarım ve Orman İl Müdürü Turan Karahan, Teknik Personelle birlikte Sugözü Mahallesine giderek Bedrettin Sanaç'ın 13 dekar alanda bulunan meyve ağaçlarını ve bağını budadı ve ilaçladı.

Bedrettin Sanaç gibi birçok çiftçinin, koronavirüs salgını nedeniyle dışarıya çıkma yasağı olmasından dolayı, tarım ve hayvancılıkla ilgili tüm ihtiyaçları gideriliyor. Koronavirüs salgını bitene kadar Tarım ve Orman İl Müdürlüğünün tüm teknik personeli ile çiftçilere hizmet etmeye devam edeceği bildirildi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN