YRP Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı

Yeniden Refah Partisi Eylül ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 - Muhammed Fatih Akarsu

Yeniden Refah Partisi Eylül Ayı Genişletilmiş İl Divan Toplantısı Genel Başkan Yardımcılarının katılımıyla Bünyamin Eroğlu Kültür ve Kongre Merkezi’nde yapıldı.

Toplantıya YRP Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Nurettin Gül  ve il teşkilatı katıldı.

YRP Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı

Yeniden Refah Partisi İl Başkanı Avukat Erhun Karakuş, İstanbul’da uygulanması planlanan Yarısı Bizden Kampanyasını hatırlattı. Kampanyanın Elazığ’da da uygulanması gerektiğini vurguladı. Karakuş, “Bu konuyu Elazığ gündeminden düşürmeyeceğim. İstanbul’da uygulanan yarısı bizden kampanyasının adeta merkez mahalleleri Suriye haline gelmiş, bataklık haline gelmiş Elâzığ’ımıza da uygulanması talebidir. 9 temmuzda basın açıklaması yaparak konuyu gündeme biz taşıdık. Bunun çözümü noktasında iktidar partisi vekillerini de bizim kadar hevesli gördük. Sizin sadece hevesli olmanız değil bu sorunu çözmeniz lazım. Çünkü siz 22 yıldır Elâzığ’da her zaman en büyük desteği alarak birinci çıkma şerefini bu memleket sizlere nasip etti. Bu 22 yıllık desteğin karşılığını vermek istiyorsanız bahaneler arkasına sığınmadan bu projeyi getirip el azığa uygulayacaksınız. Bunun başka bir kaçar tarafı yok” dedi.

YRP Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı

Karakuş, parti olarak yaptıkları ziyaretlerde köylerdeki vatandaşların ortak sorunlarında da değindi. DSİ’nin tasarruf Tedbirleri dolayısı ile uygulamalarına tepki gösterdi. Karakuş, “Keban Altıyaka Köyü Simi Deresi üzerinde yapılacak bir sulama göleti projesi ile yaklaşık 10 bin dönüm arazi kendi cazibesi ile sulanması lazım. Buna yönelik projeler yapılıyor. Fakat ihale günü gelmeden tasarruf tedbirleri gerekçesiyle DSİ ihaleyi iptal ediyor. Engelleyen DSİ ne yapıyor. Yaklaşık 4 yıldır tasarruf tedbiri gerekçesiyle durdurmadığı aylık 100 bin alan müdürüne mühendisine lojman yapıyor. Biz bunların takipçisiyiz millet unutsa biz unutmayacağız. Gündemden bu konuları düşürmeyeceğiz” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Teşkilat Başkanı Nurettin Gül, Elazığ’ın Yeniden Refah Partisi’nin Türkiye’de en çok Belediyeyi kazandığı Şehir olduğunu söyledi. Gül, Elazığ’ın ayrıca üye çalışmalarında derece yapan şehirlerden biri olduğunu da söylerken, “Elazığ en çok belediye kazandığımız il olmuş oldu göğsümüzü kabarttı. Bizleri onurlandırdı, gururlandırdı. Elazığ 81 il içerisinde geçtiğimiz 4 ayda üye çalışmalarında derece yapan ilk sıralar da yer alan şehirlerimiz arasında oldu. Bugün itibarıyla sanıyorum Elâzığ 7. oldu. Eylül ayı sonunda sonun da inşallah Türkiye şampiyonu olarak genel merkezde il başkanımızla ağırlayacağız inşallah” dedi.

YRP Genişletilmiş İl Divan Toplantısı yapıldı

Milletin gönül rahatlığı ile oy verecek başka parti bulamadığını söyleyen Nurettin Gül, üretim istihdam odaklı bir ekonominin hayata geçmesi için Yeniden Refah Partisi’nin çözüm olduğunu vurguladı. Gül, “Açlık sınırı 17.700 asgari ücret ne kadar 17 bin. Milletimiz gönül rahatlığıyla oy verecek başka bir parti bulamıyor. Milletimizin gerçek gündemi ile ilgilenen tek parti bizleriz. Yeniden refahın iktidara gelmesi lazım. Denk bütçenin gerçekleşmesi, üretim istihdam odaklı bir ekonominin hayata geçirilmesi gerekiyor. Bunlar sıkıştıkları zaman ne diyorlar. Bizde Erbakan hocanın öğrencisiyiz, bizde milli görüşçüyüz. Sen faizde, enflasyonda rekor kıracaksın sonra diyeceksin ki bende milli görüşçüyüm hadi oradan” dedi.

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN