Ziver Havacılığa yeni bir uçak kazandırıldı

Elazığlı İşadamı Veysel Demirci'nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Ziver Holding bünyesinde faaliyet gösteren Ziver Havacılığa yeni bir uçak kazandırıldı.

PAYLAŞ
Güncel Haber 23 -

Elazığlı İşadamı Veysel Demirci’nin Yönetim Kurulu Başkanlığını yaptığı Ziver Holding bünyesinde faaliyet gösteren Ziver Havacılığa yeni bir uçak kazandırıldı. Kuyruk ismi TC-ELZ olan uçak ilk uçuşunu Elazığ Havalimanı’na yaptı.
Ziver Holding Yönetim Kurulu Başkanı Veysel Demirci, “Ziver Holding bünyesinde Ziver Havacılığa ait firmamızla yeni bir uçağımızla Elazığ’a ilk inişimizi yaptık. Tabi hem memleketimiz olması münasebetiyle hem de Elazığ’ı bütün dünyada temsil edebilme adına kuyruk ismini değiştirerek TC-ELZ olarak bütün dünyada uçuşumuzu gerçekleştireceğiz. Allah kazasız belasız uçuşlar nasip etsin. Memleketimizin bir iş adamı olarak şehrimizi daha üst noktaya götürmek istiyorum” dedi.
Cessna Citation Sovereign model uçağın, 15 koltuk kapasitesine sahip olduğu öğrenildi.

ZİVER HOLDİNG
ZİVER HOLDİNG’in temelleri 1970 yılında Mehmet Ali Demirci tarafından atıldı. 1998 yılında şirketleşip, Veysel DEMİRCİ liderliğinde 2011 yılında nev’i değiştirerek anonim şirket oldu. ZİVER İNŞAAT A.Ş. 2016 yılında, inşaat faaliyetlerinin yanı sıra; havacılık, petrol, gıda ve sigorta sektörlerinde yaptığı yatırımlarla faaliyet alanlarını genişletip, holdingleşme sürecine girdi.
 

HABERİ PAYLAŞ:
BUNLARA DA BAKIN